Brainstormen voor een naam


Zelf of met je eigen mensen een nieuwe naam bedenken. Vaak lukt dat, maar soms loop je vast. Uitbesteden van naamgeving is dan een mogelijkheid (bel ons). Maar je kunt ook gebruik maken van onze dienst Brainstormen voor een naam. Met vijf of meer mensen uit eigen gelederen bedenk je daarmee in hoog tempo een sterke shortlist van kandidaat-namen. Het geheim zit in de juiste voorbereiding, een inspirerende begeleiding en onze gelijknamige gids Brainstormen voor een naam.

Hoenoemik? coacht je brainstorm voor naamontwikkeling

Dat je vastloopt bij naamgeving heeft één hoofdreden: het aantal mogelijkheden is zo groot, dat je die onmogelijk allemaal paraat kunt hebben. Tijdens de brainstorm werken we daarom met creatieve ‘cues’. Deelnemers bedenken hiermee namen in steeds weer andere creatieve richtingen.

Samenwerking met Naem: in één dag een sterke naam

Het kan ook met een grote groep. Met merkontwikkelingsbureau Naem hebben we hiervoor de ‘Naemdag’ ontwikkeld. Op een inspirerende locatie werk je als organisatie in een ochtend- en middagsessie samen toe naar de winnende naam. Als bounus is deze dag een trainingsdag: deelnemers leren creatief denken onder tijdsdruk en verwerven kennis over naamgeving en merken.

Brainstormen werkt goed bij …

Brainstormen voor een naam is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Het bedenken van een bedrijfsnaam
  • Het bedenken van een productnaam of naam voor een dienst
  • Het verzinnen van de naam van een festival
  • Het bedenken van een fusienaam
Bel voor de mogelijkheden met Wouter van der Land: 0642 038 456.