Brainstormen voor een naam

Met je eigen mensen in een brainstorm een nieuwe naam bedenken. Met de juiste voorbereiding en begeleiding kan het. Hoenoemik? zorgt ervoor dat iedereen op scherp staat.

Hoenoemik? coacht je brainstorm voor naamontwikkeling

Bij traditionele brainstorms gaat het om spontaniteit en vrijheid. Deelnemers gaan blanco de sessie in en gaan dan los. Ook bij brainstormen voor een naam staan spontantiteit en vrije associaties op de eerste plaats. Maar je moet een beetje vals spelen. Wanneer deelnemers zich kort van te voren voorbereiden, krijgt de brainstormdag een vliegende start. Inspiratiemateriaal zorgt ervoor dat niemand stilvalt.

Samenwerking met Naem

Met merkontwikkelingsbureau Naem hebben we de perfecte brainstormdag voor naamcreatie ontwikkeld. Op een inspirerende locatie naar keuze vind je in één dag de ideale naam. Op de Veluwe, Aruba of je eigen locatie, alles kan.

Brainstormen werkt goed bij …

Niet elke naamgevingsopdracht is geschikt voor puur een brainstorm. Bij een internationaal merk zijn de juridische voorwaarden zo belangrijk, dat het checken van kandidaat-namen bij elke fase een grote rol speelt. Brainstorms zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Het bedenken van een fusienaam voor een school
  • Het bedenken van een MKB-bedrijfsnaam
  • Het bedenken van een productnaam of naam voor een dienst
  • Het verzinnen van de naam van een festival
Ga deze maand nog brainstormen voor een naam. Bel voor de mogelijkheden met Wouter van der Land: 0642 038 456.