FAQ

Waarschijnlijk omdat je – terecht – hoge eisen stelt aan de naam waar je de markt mee op zal gaan. Daarnaast is het aantal creatieve mogelijkheden groot en is het lastig om kandidaat-namen te beoordelen. En dan zijn sterke vondsten vaak ook nog eens bezet. Door al deze factoren kun je vastlopen. Als specialist in creatieve naamgeving helpen we je graag om toch die ene, ideale naam te vinden.

Elke opdracht voor naamontwikkeling is anders. We brengen daarom altijd een offerte uit. Bel ons voor een indicatie en onze uurprijzen.

Dit hangt natuurlijk vooral af van de agenda’s van iedereen die erbij betrokken is. Spoedopdrachten zijn mogelijk, maar het is verstandig om ten minste twee weken hiervoor in te plannen. Bij ons duren projecten gemiddeld tussen de twee en vier weken. Langer is ook onwenselijk: je wilt door met de ontwikkeling.

Hiervooor verwijzen we je graag door naar een ontwerper of designbureau uit ons netwerk. Met onze ervaring met merkontwikkeling kunnen we dit naar wens ook begeleiden.

Op dit moment hebben we geen vacatures. In freelance creatieven met ervaring met naamgeving zijn we altijd geïnteresseerd.