Portfolio naamontwikkeling Hoenoemik?

Een selectie van namen die we hebben bedacht als Hoenoemik? en voor andere organisaties.


Actium wonen

De eerste naam die ik in opdracht bedacht. Voor reclamebureau Hemmen & Solarz. Fuserende wooncorporaties in het noorden van Nederland zochten een vlotte merknaam met autoriteit. Een van onze alternatieven was Huiswerk.


A.R.T.Z.

Voor Naem.


Ajax Kick-off Festival

En dit was mijn eerste festivalnaam. Voetbalclub Ajax wilde een nieuwe naam voor de open dag aan het begin van het seizoen. Zo’n evenement dus waarbij voetballers per helicopter op het veld arriveren.


Horrify

Streamingdienst voor griezelfims van Dutch Channels. Natuurlijk een knipoog naar de grote branchegenoot Spotify, maar het gaat hier om een bestaand woord, geen geconstrueerde naam.


Hulpmiddelaar

Specialist in nieuwe hulmiddelen voor zorgorganisaties.


JOP Gerbrandyprijs

JOP is een bemiddelingsbureau voor interim-overheidspersoneel. Het zette zichzelf op de kaart met de eerste jaarprijs voor interimmers, waarvoor wij de naam mochten bedenken. Pieter Gerbrandy was interim-premier tijdens de Tweede Wereldoorlog en is zeker binnen de overheid nog een bekende en gezaghebbende naam. Zijn nazaten verleenden toestemming en een aantal ervan kwam ook naar de uitreikingen. Dit zorgde voor het nodige rumoer rond deze informele prijs. Het leverde JOP ook veel contacten met opdrachtgevers en kandidaten op.


Level V

Topspeler in de markt voor online videoproducties, gevestigd op een hoge verdieping van een kantoortoren. De naam bestaat uit maar drie verschillende letters en leverde een symmetrisch logo op.


Next Valley

Een beleggingsfonds gespecialiseerd in grensverleggende technologie.


Vierstroom meerkeuzezorg

Premiumpakket.


VNCI Chemiezine

Ezine voor de chemie.


Vorm & Vorm

Sportdesignbureau.